Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-05-06@04:36:29 GMT

دروازه معروف شهر بابِل بازسازی می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۷۳۹۱۲

دروازه معروف شهر بابِل بازسازی می‌شود

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، ایرنا به نقل از روزنامه هنر چاپ لندن نوشت: براساس پروژه جدید صندوق بین‌المللی پول که از طریق کمک ۳ میلیون دلاری سال ۲۰۱۸ سفارت آمریکا در بغداد تامین مالی شده است، دروازه مشهور ایشتار در عراق تا قبل از فرارسیدن تابستان تعمیر و بازسازی می‌شود.

دروازه ایشتار هشتمین دروازه به شهر بابل است که حدود ۵۷۵ سال پیش از میلاد به دستور بخت النصر ساخته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نسخه اصلی این دروازه که نخستین بار توسط رابرت کلدوی، باستان‌شناس آلمانی، کشف شد، هم اکنون در موزه پرگامون برلین نگهداری می‌شود. بعدها به دستور صدام حسین، دروازه‌ای کوچکتر شبیه به دروازه ایشتار، به عنوان ورودی موزه‌ای در عراق ساخته شد.

جف آلن (Jeff Allen)، سرپرست پروژه بازسازی دروازه ایشتار، در این باره گفت: این پروژه به سرازیر شدن طرح‌های گردشگری جدیدی کمک خواهد کرد که برای ارتقای تجربه بازدیدکنندگان و کمک به اقتصاد محلی طراحی شده‌اند. در خلال طرح بازسازی دروازه ایشتار همچنین از نیروهای عراقی برای پیاده سازی تکنیکهای حفاظت از میراث فرهنگی استفاده خواهد شد و نیروهای محلی آموزش های لازم را در این زمینه دریافت خواهند کرد.  

این پروژه بخشی از تعهد ۱۵ ساله صندوق بین‌المللی پول به حفاظت از شهر باستانی بابل موسوم به پروژه آینده بابل است که از سال ۲۰۰۸ کلید خورد. این نهاد بین المللی تا سال ۲۰۱۵ در همکاری با هیات دولتی آثار باستانی و میراث عراق تحقیقات و مستندسازی‌های گسترده انجام داد و برنامه‌های ترمیم و بازسازی ریخت.

بابل یکی از معروف‌ترین شهرهای دوران باستان بود که از اوایل هزاره دوم تا اوایل هزاره اول پیش از میلاد، پایتخت تمدن بابل در جنوب بین‌النهرین بود. این شهر ۵۳۹ سال پیش از میلاد مسیح، به دست بنیانگذار سلسله هخامنشی در ایران فتح شد.

بابل زمانی پروژه دلخواه صدام حسین بود که خودش را بخت النصر جدید می‌دانست و اغلب از یک مسیر قرآنی یاد می‌کرد که حاکم امپراطوری بابل را به آزادسازی فلسطین پیوند می‌زند. بودجه‌ای که صدام صرف مرمت و نگهداری از بابل می‌کرد بسیار بیشتر از بودجه‌ای است که دولت عراق در حال حاضر به این کار اختصاص داده است. اما توجهی که صدام به این پروژه نشان می‌داد همچنین شامل نوسازی‌های سنگین در دهه ۱۹۸۰ و ۹۰ میلادی نیز بود که معمولا در آنها از آجرهای سیمانی و دیگر مصالح نامناسب استفاده می‌شد.   

مداخلات نسنجیده صدام، بی‌توجهی‌های ناشی از تحریم‌های ۱۲ ساله سازمان ملل که عراق را به ورشکستگی رساند و آسیب‌های ناشی از تجهیزات نظامی در جریان حمله سال ۲۰۰۳ به عراق، همگی در تخریب بابل شریک بودند، شهری که با ترمیم دروازه‌ آن جان تازه‌ای خواهد گرفت.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: دروازه بابل دروازه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۷۳۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای انفجار مهیب در بابل چه بود؟

به گزارش همشهری آنلاین، مجتبی رجبعلی نژاد مسئول روابط عمومی سازمان آتش نشانی بابل گفت: انفجار یک منزل مسکونی در بخش بندپی شرقی بابل بر اثر نشت گاز، علت صدای مهیب در بخش جنوبی بابل بود.

دیگر خبرها

  • «اُمّ علاء»؛ مادر شهیدی که هفت عزیزش را تقدیم اسلام کرد
  • ایرانی‌هایی که در کشور خود هم برگ هویت ندارند
  • ماجرای انفجار مهیب در بابل چه بود؟
  • تعویض قرآن دروازه ورودی شیراز
  • توصیه تاریخی پادشاه عربستان به صدام حسین درباره جنگ با ایرانی‌ها (فیلم)
  • یک مکالمه بیسیمی با عراقی‌ها درباره صدام
  • رضا عطاران صدام می‌شود
  • (ویدئو) توصیه تاریخی پادشاه عربستان به صدام حسین درباره جنگ با ایرانی‌ها
  • جنگ کریدورها در خاورمیانه
  • بازسازی غزه ۸۰ سال طول می‌کشد